Bezár
Kapcsolat

Levélküldés sikeres

YOUR SITE IS NOT SECURE, THIS SITE IS VULNERABLE TO SQL INJECTION AND PASSWORDS IS NOT

HASHED!!

SQL

 

Pentru noi este foarte important ca prin  serviciile oferite să asigurăm condițiile de siguranță, confort și liniște chiar dacă călătoria este una lungă, extenuantă sau o excursie mai scurtă, numai așa vă veți bucura de un voiaj plin de satisfacții, trăiri și dorințe împlinite. Din acest motiv ne străduim să ne înălțăm la așteptările Dumneavostră prin performanţă maximă şi să vă oferim servicii de calitate prin atitudinea noastră pozitivă şi de încredere.

Prin dezvoltare continuă şi numeroşi clienţi mulţumiţi a fost posibil să vă putem asigura cele mai moderne şi sigure mijloace de transport pentru diferitele călătorii. Până acum mai multe sute de clienţi mulţimiţi dovedesc nivelul superior a activităţii noastre.

Modernizăm şi lărgim încontinuu parcul nostru de autocare,astfel putem să vă punem la dispoziţie mijloace de transport de dimensiuni şi cu clasă de confort diferite.

Autocarele noastre corespund maxim standardelor internaţionale de transport a călătorilor. Şoferii noştrii pe parcursul anilor au dobăndit foarte multă experienţă profesională şi internaţională.

Contactaţi cu încredere operatorii noştri, în legătură cu întrebările, dorinţele şi observaţiile Dumneavoastră!

 

Opinii despre noi

”Lumea  este plină de locuri fantastice şi frumoase, cu orașe și lucruri ce merită văzute. Credem că viața este asemenea unei cărți, și cine nu călătorește este ca și cum ar citi numai prima pagină”.
 Anonymus