Bezár
Kapcsolat

Levélküldés sikeres

Opinii despre noi

”Pe parcursul călătoriei efectuate la bordul autocarelor Transp.Tur. am avut ocazia să  călătoresc cu șoferi foarte experimentați  care sau purtat nu numai omenește dar au oferit  informații și îndrumări utile”. 
V. M.

Inchirieri de autobuz

Cursă specială

”Lumea  este plină de locuri fantastice şi frumoase, cu orașe și lucruri ce merită văzute. Credem că viața este asemenea unei cărți, și cine nu călătorește este ca și cum ar citi numai prima pagină”.

                                                                                        Anonymus

Dacă deja cunoașteți destinația aleasă, data plecării și numărul pasagerilor, vă recomandăm să ne contactați chiar acum, deoarece pretențiile se schimbă foarte rapid iar în perioada verii autocarele noastre sunt rezervate într-o clipă.

Șoferii angajați la firma noastră cunosc foarte bine traseurile  interne și internaționale, atracțiile turistice, orașele mari, iar dacă Dumneavostră aveți dorințe diferite privind traseul, vă rugăm să ne contactați cu încredere. Noi ne adaptăm  la cerinţele Dumneavoastră și vă satisfacem orice dorință, e ca și cum Dumneavoastră ați conduce numai că șoferul nostru ține volanul autocarului, şi ne oprim acolo unde doriţi și pentru atât timp cât aveţi nevoie.

Cursă specială pentru călătorii în grup

Închirieri autocare, transport intern și internațional de persoane  cu autocare sigure și comfortabile de la 18 până la 56 de persoane.

Vă stăm la dispoziție cu autocare moderne și sigure dacă doriți să închiriați pentru :

  • Orice transport intern și internațional de persoane
  • Transport persoane în regim de convenție(transport angajați)
  • Excursii pentru firme
  • Excursii pentru școli și grădinițe
  • Excursii de vară, excursii de iarnă/schi
  • Transport de persoane la nunți și alte evenimente
  • Transport de persoane de la asociații sportive și administrații locale
  • Transportul persoanelor participante la diferite expoziții, festivaluri, congrese și conferințe
  • Transportul personelor participante la workshopuri și traininguri.

 

Pentru mai multe detalii,  informații și cerere de ofertă vă rugăm să contactați operatorii noștri prin e-mail sau telefon.Vă așteptăm să ne contactați!