Bezár
Kapcsolat

Levélküldés sikeres

Opinii despre noi

„Din amabilitatea firmei, fiecare al 5-lea călătorie nu mă costă nimic, vă mulţumesc!
                                                                                                                                                                                  K.A.

Despre noi

Transport internațional

Firma Transp Tur international S.r.l.  sa înființat la începutul anilor 91 în Odorheiul Secuiesc fiind prima  firmă de transport internațional de călători.

Scopul înfințării firmei a fost  satisfacerea clienților dornici de a călători comod și în siguranță. Firma cu peste 20 de ani de experiență în domeniul transporturilor sa specializat în 

  • Transport de persoane pe ruta Odorheiu-Secuiesc- Budapesta
  • Închirieri de autocare pentru rute interne și internaționale

Obiectivul nostru principal a serviciilor oferite este asigurarea condițiilor de siguranță, confort și liniște chiar dacă călătoria este una lungă, extenuantă sau o excursie mai scurtă, numai așa vă veți bucura de un voiaj plin de satisfacții, trăiri și dorințe împlinite. 

Din acest motiv ne străduim să ne înălțăm la așteptările Dumneavostră prin performanţă maximă şi să vă oferim servicii de calitate prin atitudinea noastră pozitivă şi de încredere.

Prin dezvoltare continuă şi numeroşi clienţi mulţumiţi a fost posibil să vă putem asigura cele mai moderne şi sigure mijloace de transport pentru orice fel de călătorie.

Modernizăm şi lărgim încontinuu parcul nostru de autocare,astfel putem să vă punem la dispoziţie mijloace de transport de dimensiuni şi cu clasă de confort diferite, de la microbuze cu 9 locuri până la autocare mari pentru turişti.

Adresaţi-vă cu încredere operatorilor noştri, în legătură cu întrebările, dorinţele şi observaţiile Dumneavoastră!