Bezár
Kapcsolat

Levélküldés sikeres

Opinii despre noi

„ Când fiul meu de 17 ani voia să viziteze bunica lui care stă singură în Ungaria şoferul de la bordul autocarului TranspTur sa angajat amabil să preia împuternicirea notarială pentru ca fiul meu să poată călători fără mine”.

Transport de persoane

Pentru noi este foarte important ca prin  serviciile oferite să asigurăm condițiile de siguranță, confort și liniște chiar dacă călătoria este una lungă, extenuantă sau o excursie mai scurtă, numai așa vă veți bucura de un voiaj plin de satisfacții, trăiri și dorințe împlinite. Din acest motiv ne străduim să ne înălțăm la așteptările Dumneavostră prin performanţă maximă şi să vă oferim servicii de calitate prin atitudinea noastră pozitivă şi de încredere.

Prin dezvoltare continuă şi numeroşi clienţi mulţumiţi a fost posibil să vă putem asigura cele mai moderne şi sigure mijloace de transport pentru diferitele călătorii. Până acum mai multe sute de clienţi mulţimiţi dovedesc nivelul superior a activităţii noastre.

Modernizăm şi lărgim încontinuu parcul nostru de autocare,astfel putem să vă punem la dispoziţie mijloace de transport de dimensiuni şi cu clasă de confort diferite.

Autocarele noastre corespund maxim standardelor internaţionale de transport a călătorilor. Şoferii noştrii pe parcursul anilor au dobăndit foarte multă experienţă profesională şi internaţională.

Pentru mai multe detalii,  informații și cerere de ofertă vă rugăm să contactați operatorii noștri prin e-mail sau telefon. Vă așteptăm să ne contactați!