Bezár
Kapcsolat

Levélküldés sikeres

Ezt írták rólunk

„Volt szerencsém megtapasztalni, hogy olyan sofőrökkel utaztam,akik nemcsak sofőrként viselkedtek, hanem pontos informáciokkal,útbaigazítással láttak el kirándulásaink során.”

 V. M.

Személyszállitás

Fontosnak tartjuk, hogy  akár egy hosszú, fárasztó utazás, akár egy rövidtávú utazás biztonságos, kényelmes, nyugalmas legkörben teljen, így egy örömteli, szép élményként maradjon meg minden az utasainknak. Ennek megfelelően törekszünk a ránk bízott feladatok maximális teljesítésére - minőségi szolgáltatás, megbízható, precíz hozzáállással.

 

A folyamatos fejlődés és fejlesztés lehetőve teszi számunkra, hogy egyre korszerűbb és biztonságosabb autóbuszokkal álljunk az Önök rendelkezésére bármilyen jellegű utazás lebonyolításában.  Eddig több száz elégedett Ügyfél bizonyítja munkánk magas színvonalát.

Járműparkunkat folyamatosan bővítjük, így több, különböző méretű és komfortfokozatú busz áll rendelkezésünkre.
Autóbuszaink a nemzetközi személyszállítás feltételeinek maximálisan megfelelnek. Buszvezetőink több éves szakmai gyakorlattal és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek.

 

Bővebb információért, részletekért, ajánlatkérés esetén forduljon munkatársunkhoz telefonon vagy e-mailen. Várjuk jelentkezését!